Fabricom Offshore Services

Fabricom Offshore Services B.V., behorend tot de Engie groep, is een toonaangevend offshore Constructie, Modificatie, Bedrijfsvoering, Onderhoud en Service bedrijf. Specialist in het leveren van multidisciplinaire (Mechanisch, Elektrisch en Instrumentatie) kennis en oplossingen voor klanten in het upstreamsegment van de markten voor olie, gas en alternatieve energie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op bestaande en nog te ontwikkelen installaties resulteert in optimale benutting van de technische installaties en productieprocessen gedurende de volledige levenscyclus, inclusief een verlenging van de levensduur.

QHSE (Quality, Health and Safety en Environment, ofwel: kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu) ligt ten grondslag aan al onze activiteiten. De afgelopen jaren heeft Fabricom een uitstekende reputatie in de sector opgebouwd. Onze maatregelen voldoen aan de geldende normen en regelgeving en overtreffen deze zelfs.

Vanuit ons kantoor te Den Helder leveren wij alle essentiële services die benodigd zijn voor een veilige, betrouwbare en kostefficiënte exploitatie van offshore olie, gas en alternatieve energie installaties. Dit doen we door uiterst competente medewerkers aan te trekken en aan ons te binden. Voor onze dienstverleningen beschikt Fabricom Offshore Services over de best gekwalificeerde en ervaren onderhouds- en operationele medewerkers. Zij worden bijgestaan door onze eigen QHSE, Engineering, Werkvoorbereiding, Planning, Supply Chain en Logistieke Afdelingen.

  • Project management
  • Inbedrijfstelling
  • Bedrijfsvoering
  • Onderhoud
  • Modificaties
  • Offshore Constructie
  • Buitengebruikstelling
  • Verhuur van Materiaal

Fabricom Offshore Services stelt mensen in staat om te werken in een veilige, opwindende, uitdagende en internationale omgeving. Een uitstekende omgeving die ruimte biedt voor een carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Fabricom Offshore Services krijg je volop de ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen je carrière, zowel intern, als ten behoeve van onze klanten voor grote en complexe projecten. Wie aan de slag gaat bij Fabricom Offshore Services kan rekenen op een uitdagende functie met veel afwisseling in een veilige, opwindende, dynamische en uitdagende industrie in een internationale omgeving. Fabricom Offshore Services is een betrouwbare werkgever met enthousiaste, betrokken en gedreven medewerkers die trots zijn op hun werk. Je werkt altijd in een klein team, in een cultuur die no-nonsense en informeel is met collega’s op wie je kunt rekenen en die kennis met je delen.